15 Nisan 2016 Cuma

TV8 Survivor'da Neler Oluyor?



Survivor ulkemiz de ciddi sekilde izleyici kitlesi edindi.Unluler ve gonulluler olmak uzere iki ayri takimla yarisan Survivor oyunculari ,( evet yanlis okumadiniz onlar oyuncu) her hafta oldugu gibi yine entrika ve olaylarla ulke gundeminin anasini aglatiyor.

Caanim ulkem de bu kadar keder varken,insalnlari medya da boyle bir programla oyalamak gayet akillica.Bu bir klise degildir sayin arkadaslar,survivor daki olaylari ciddi sekilde gundem haline getirip,ulkedeki ekonomik sikintilari,sehitleri,ulkeyi 3.sinif haline getiren yoneticilerin neler cevirdigi konusunda en ufak bir fikrimiz dahi yok.

Yilmaz Morgul, Semih bilmem ne kavgalari.Ben yurt disindayim tv ilemiyorum ve bunlarin kavga haberleri,sehit haberlerinden once geliyor.Neden bu hale geldik?Duyarsizlastik.Ates dustugu yeri yakiyor lakin o ates birgun bizi de yakabilir.Survivor izlenmez mi? Evet izlenir fakat simdi ne yeri nede sirasi!Bu programi ve bunun gibi tc showlarini izlemek de sakinca varmis gobo anlasilmasin.Biz bunlari izleyelim vakit gecirelim vsvs ama asla bunlari gundem haline getirmeyelim.


0 comments:

Yorum Gönder