15 Nisan 2016 Cuma

Game of Thrones 6. Sezon Basliyor mu?


Butun dunya da izlenme rekorlari kiran tv dizisi Game of Thrones,5. sezonu ile yine kasip kavurdu.Ilk bolumden itibaren ciddi bir kitleye sahip olan dizi oyunculari,entrikalari,taht oyunlari ve gercekci sahneleriyle gercekten kaliteli bir yapit.

Benim bahsetmek istedigim sey ise su: Google'in trend aramalari yayinladigi google trends'de en cok aranan kelimeler de (USA) Game of Thrones'un hatiri sayilir bir yeri olmasi.Dizinin kalitesin den yana bir suphem yok,kendini kanitlamis harika bir dizi ama benim aklima en cok aranan kelimeler den oldugu icin sunu getirdi. ''Taht oyunlari ve entrikalar,butun dunya da merak konusu''

Dunya da en cok izlenen dizilerin her aman kaliteli ve akici icerikten yana kitle sahibi oldugu gercek ama Game of Throne 6. Sezon tag'lari en cok bu ay aranmis ve gercekten insanlari vurmak isterseniz onlara oyunlar oynayin ve bunu en kalite sekilde onlara servis edin.Bunu en iyi bilen yapimcilar da onlara Game of Throne'u sunmuslar bile.Insanlar merakla bekliyor ve 6. sezon icin surekli yeni haberleri kovaliyorlar.Iyi seyirler.

Not: Resim de ki soru en cok merak edilen soru? Jon Snow 6.Sezon da olacak mi? Oldu mu?

0 comments:

Yorum Gönder